Christine Otterstad (juni 2013)

Publisert fredag 31. mai 2013, av CoachMagasinet, i Månedens coach

Jeg heter Christine Otterstad, er grunder og eier av Din Life Coach. Jeg er DNCF sertifisert coach. Er utdannet NLP coach ved MetaResource. I tillegg er jeg treningsinstruktør og har jobbet i treningsbransjen i over 15 år.

Jeg jobber som coach på heltid. Er for tiden på et spennende prosjekt i et tverrfaglig miljø der formålt er å få sykemeldte/arbeidsledige i gang i arbeid igjen. Jeg skriver også bok og bruker en del tid på dette. I tillegg holder jeg kurs og foredrag på bestilling.

Jeg har min egen spalte i Norges største kvinnemagasin KK (Kvinner og Klær) der jeg gir små hverdagsråd i form av coachteknikker/tips til leserne.

Jeg skriver også bloggen www.ChristineOtterstad.com (Otters) som per dags dato har inntil 100 tusen lesere per innlegg.

Hvilke områder jobber du mest med og hvorfor akkurat disse?

Jeg trives best når jeg får jobbe i team, derfor er prosjekter i bedrifter midt i blinken for meg. Jeg er også mental trener for elitehåndball og trives veldig med trykket og drivet dette fører med seg.

Jeg elsker å jobbe med mennesker som vil MER. Mennesker som er sultne på å bli sitt aller beste – og som er villig til å gjøre jobben det kreves. Det er ikke så nøye for meg hvilket område kunden jobber med – det viktigste er at kunden finner sitt indre driv. Kilden til all forandring og vekst: motivasjon!

Hva er dine største utfordringer som coach?

Det siste året har utfordringen vært å disponere tiden min riktig. Veldig mye har skjedd på svært kort tid, da gjelder det å holde tungen rett i munnen og ta riktige valg som passer for MEG. Heldigvis har jeg flinke coacher rundt meg som jeg kan snakke med.

Fortell om en suksesshistorie du har opplevd!

Jeg syntes det er vanskelig å sette historiene opp mot hverandre, fordi hver kunde har SIN seier. Uavhengig om den oppfattes som liten for meg, så kan den være enorm for kunden. Men jeg husker spesielt en kunde som, etter en del timer i prosess, plutselig bestemte seg for at nok er nok! Jeg kunne bokstavelig talt se hvordan hele fysiologien hennes forandret seg fra å være underdanig til å bli en stolt, sterk kvinne. Hun tok et, for henne, livsviktig skritt i riktig retning i livet, og hun så seg heller aldri tilbake. Jeg var hel på gråten selv og lærte da at ting trenger ikke være langdrygt. Man kan forandre livet på et sekund – man må bare bestemme seg for det!

Christine Otterstad
www.dinlifecoach.no
www.christineotterstad.com

Kommentarer